Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Cinc waterpolistes del club disputaran el Campionat del Món

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Cinc waterpolistes del club disputaran el Campionat del Món

 

 

Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña jugaran amb la selecció espanyola

 

 

Nina Ten Broek, convocada amb la selecció dels Països Baixos

 

 

 

Les waterpolistes Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz, Pili Peña i Nina Ten Broek disputaran el Campionat del Món que se celebrarà a Budapest (Hongria) del 20 de juny al 2 de juliol. Les quatre primeres han estat convocades amb la selecció espanyola, mentre que la neerlandesa Nina Ten Broek competirà amb els Països Baixos.

 

Convocatòria Waterpolo Femení Absolut (Espanya)
Campionat del Món. Szeged – Budapest (Hongria)
20 de juny – 2 de juliol

 

Paula Camus 2002 CN Terrassa
Anna Espar 1993 CN Mataró
Laura Ester 1990 CN Sabadell
Judith Forca 1996 CN Sabadell
Maica Garcia 1990 CN Sabadell
Irene González 1996 CN Sabadell
Paula Leitón 2000 CN Terrassa
Cristina Nogué 2003 CN Mataró
Beatriz Ortiz 1995 CN Terrassa
Pili Peña 1986 CN Terrassa
Nona Pérez 2003 CN Sabadell
Elena Ruiz 2004 CN Rubí
Martina Terré 2002 CN Sant Andreu

 

França, Grècia i Tailàndia, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup D, que tindrà com a seu el Complex Esportiu Tiszarivag de Szeged. Debutarà dilluns 20 a les 19.30h contra França. Dos dies més tard, el dimecres 22, jugarà contra Grècia a partir de les 18.00h, i el divendres 24 tancarà la primera fase contra Tailàndia (18.00h). El grup A està integrat per Itàlia, Hongria, Canadà i Colòmbia; el grup B el formen els Estats Units, els Països Baixos, Sud-àfrica i Argentina; i el grup C aplega Brasil, Kazakhstan, Nova Zelanda i Austràlia. El primer classificat de cada grup accedirà directament als quarts de final, previstos per al dimarts 28, mentre que el segon i el tercer disputaran la ronda de vuitens de final, que es disputarà el diumenge 26. Les semifinals se celebraran el dijous 30, mentre que la gran final es jugarà el dissabte 2 de juliol.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.