Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Cicles Morenito renova el patrocini de la secció de triatló

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa i Cicles Morenito han presentat aquesta tarda un acord per renovar el conveni pel qual la botiga de productes relacionats amb el ciclisme patrocinarà la secció de triatló durant dues temporades més, la 2017-2018 i la 2018-2019. Es tracta de la quarta renovaciód’un acord que es va signar per primera vegada el desembre de 2009. D’aquesta manera, la secció mantindrà la denominació CN Terrassa Cicles Morenito.

Durant la roda de premsa, el delegat de la secció de triatló i membre de la Junta DirectivaDani Charles ha agraït la “confiança” dipositada per Morenito en el club i ha recalcat la vàlua del seu gest. “Resulta molt gratificant que existeixin empreses a Terrassa que inverteixin en esport amb tanta continuïtat, durant tant de temps, especialment en una secció de caràcter social”. Charles ha destacat “la gran ajuda” que suposen aquesta mena de suports i ha manifestat la voluntat del CN Terrassa per tal d’ampliar-los. Ha matisat també que “la col·laboració de Morenito no s’adreça només a la secció, sinó que contempla descomptes per als socis, de manera que esdevé un benefici per al club en general”.

El delegat de la secció de triatló ha aprofitat la compareixença per posar l’accent en la funció de les seccions. “Són una via d’integració dels socis en el món de l’esport i un element clau que dóna valor al club i que ens diferencia de la resta. Més enllà de la competició pura i dura, les seccions transmeten la nostra manera de ser i de treballar”.

Al seu torn, el director gerent de Cicles Morenito Daniel Moreno ha expressat la seva satisfacció per la continuïtat de l’acord. “Estem molt contents de pertànyer durant tants anys al que, de fet, és el club de triatló de Terrassa. La relació que mantenim amb els esportistes ens permet viure aquest esport d’una forma intensa i propera”.

Descomptes i avantatges per als socis

L’acord contempla una aportació econòmica de Cicles Morenito en concepte d’esponsorització i patrocini, així com una assignació per a l’organització del Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa. Així mateix, tant triatletes com la resta de socis podran gaudir d’un 10% de descompte en tots els productes de la botiga. Igualment, es beneficiaran d’altres condicions avantatjoses, com ara un 20% de rebaixa en mà d’obra, un 15% en accessoris i nutrició i un 10% en bicicletes i xassís. També podran gaudir d’ofertes puntuals durant les dues temporades de durada de l’acord.

Morenito, família de gran tradició ciclista

Fundada el 1949 a Mataró, l’empresa va arribar a Terrassa el 1975. També compta amb una botiga a Villalba des del 1992. L’experiència fa que Morenito estigui en evolució constant, procurant en tot moment oferir les últimes novetats en bicicletes, components, roba, equipatges i complements. Disposa d’una gran exposició permanent tant per a noi com per a noia. Morenito compta amb un taller especialitzat i amb personal format en les principals marques.

Conscients de la importància de l’atenció al client, dedica molts esforços en la millora del servei postvenda. La promoció de l’esport és una altra de les seves prioritats, tal com mostra el seu suport als clubs de la ciutat i la col·laboració en diferents esdeveniments.

Una secció molt dinàmica

El triatló, un esport que combina tres modalitats (natació, ciclisme i atletisme) practicades consecutivament i sense pausa, va arribar al club el 1991, any en què es va constituir com a secció. Enguany, la secció aplega 90 membres, 82 homes i 8 dones. Anualment, la secció organitza el Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, de la qual ja s’han celebrat vuit edicions, i l’Aquatló Infantil, una prova de promoció i de caràcter participatiu, que ja acumula onze edicions.

Les distàncies de les competicions en què poden participar els triatletes del club poden variar molt. En un extrem, es troba l’Ironman, una prova integrada per 3,8 quilòmetres de natació, 180 de ciclisme i 42 d’atletisme. En l’altre, existeixen els triatlons sprint (750 metres de natació, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 d’atletisme), més populars ja que els poden completar més esportistes. Durant l’hivern, també es poden practicar els duatlons (atletisme-ciclisme-atletisme), aptes per a aquells que no són bons nedadors. Una altra modalitat són els triatlons i els duatlons de muntanya, en els quals es fa servir la bicicleta de muntanya.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).