Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El Barça CBS, campió del II Torneig Promeses Infantil Femení de Bàsquet

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La competició va aplegar sis equips de categoria infantil femení i va esdevenir un èxit de públic

El Barça CBS va proclamar-se campió del II Torneig Promeses Infantil Femení de Bàsquet que va organitzar el CN Terrassa entre divendres i ahir diumenge. El torneig va aplegar sis equips de categoria infantil femení, formats per jugadores de 13 anys. Al marge del CN Terrassa i del conjunt guanyador, van prendre part en l’esdeveniment el València BC, el CN Sabadell, el Femení Maresme i el Basket Almeda. La competició va omplir les graderies del Pavelló del Pla del Bon Aire i va mostrar un alt nivell basquetbolístic, tot complint amb escreix els objectius que s’havien fixat. A tall d’anècdota, cal esmentar que el jugador del Barça Lassa Joan Carles Navarro va assistir dissabte al torneig, atès que la seva filla milita en el Barça CBS.

Domini del Barça CBS

Quant als aspectes purament competitius, el Barça CBS va fer-se amb el títol amb una superioritat inqüestionable. Enquadrat en el grup 1, va accedir a semifinals com a primer de grup en vèncer els dos partits de la primera fase. Va derrotar el Basket Almeda 62 a 57 i el CN Terrassa 96 a 29. En semifinals, es va desfer amb contundència del Femení Maresme (84-43) i va tancar un torneig immaculat en superar, novament, el Basket Almeda en la gran final per 78 a 55.

El conjunt de Cornellà de Llobregat va accedir a la lluita pel títol com a segon classificat del grup 1. A més de la derrota esmentada contra el Barça CBS, va vèncer el CN Terrassa 100 a 37. En semifinals, va eliminar el CN Sabadell (56-48). L’equip vallesà va finalitzar entercer llocdesprés de batre el Femení Maresme en la final de consolació per 56 a 32.

Els dos equips que no van classificar-se per a semifinals, València BC i CN Terrassa, van disputar el partit per la cinquena i sisena posició, que va decantar-se a favor de les valencianes per un clar 85 a 25.

Concurs de triples i concurs de Two Ball

Al marge dels partits, el torneig va preveure la celebració d’activitats complementàries. El dissabte a la tarda, va desenvolupar-se un concurs de triples i un concurs de Two Ball, modalitat que consisteix a sumar el màxim nombre de punts a partir de convertir cistelles des de diferents posicions de llançament. La jugadora del CN Sabadell Paula Asensio va esdevenir la millor triplista, mentre que, en el concurs Two Ball, el triomf va correspondre a Àurea Carbonell i Laia Sabaté, del Femení Maresme.

MVP i Cinc Ideal

El Torneig Promeses Infantil Femení de Bàsquet també va reconèixer la millor jugadora i les components del cinc ideal. Paula Garcia, del Barça CBS, va ser designada MVP. De la mateixa manera, van integrar el cinc ideal de la competicióDavinia Ángel (Femení Maresme), Marina Asensio (CN Sabadell), Angena Belloso (Basket Almeda) i Mariona Mulió i Anna Costa (Barça CBS).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).