Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Nit de l’Esportista 2018

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Catorze nominacions en la Nit de l’Esportista 2018

 

El Club Natació Terrassa totalitza catorze nominacions en la relació de finalistes de la Nit de l’Esportista 2018, certamen que organitza l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa. La gala de lliurament de guardons se celebrarà el divendres 15 de març al Teatre Principal.

En la categoria principal, Esportista de l’Any, el club compta amb la candidatura de la nedadora Sarai Gascón. Així mateix, l’equip femení absolut de natació i l’equip masculí absolut de waterpolo opten a Equip de l’Any, mentre que els waterpolistes Bernat Sanahuja i Olga Descalzi estan nominats en la categoria Esportista Promesa de l’Any. Al seu torn, el tècnic del sènior masculí de waterpolo Dídac Cobacho és un dels candidats a Entrenador de l’Any i la nedadora Sílvia Pagès està nominada en la categoria Esportista Màster de l’Any.

Igualment, Toni Cortés i Carles Millera opten al premi en la categoria Dedicació al Món de l’Esport i els nedadors José Antonio Marí i Judith Pérez estan nominats en la categoria Esport Adaptat per a Persones amb Discapacitat Física. Finalment, Cicles Morenito i Motor Munich són dos dels candidats en la categoria Suport i Col·laboració Econòmica al Món de l’Esport i el Torneig Benèfic de Pàdel La Vida és Xula opta al premi en la categoria Organització d’Esdeveniments Solidaris o d’Integració Social. A més, dues persones molt vinculades al club en l’àmbit del waterpolo, Jordi Valls i Rafael Aguilar, estan nominades en les categories Entrenador de l’Any i Dedicació al Món de l’Esport, respectivament.

 

+ RELACIÓ COMPLETA DE FINALISTES

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.