Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Carta del president

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Carta del president

 

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Com a 21è president de la història del Club Natació Terrassa, m’adreço a tu per tal de posar-me a la teva disposició i transmetre’t la meva energia per treballar per l’entitat. Per a mi, és un honor, un repte i una gran responsabilitat esdevenir president d’aquest gran club.

En primer lloc, voldria tenir un reconeixement especial per tots aquells socis que s’han mantingut fidels al club durant aquest darrer any marcat per la pandèmia. Mostres de complicitat i suport com aquestes són el millor estímul per engegar el projecte que hem dissenyat.

Som conscients que tenim per endavant un desafiament d’alçada, dirigir el club de referència de la ciutat, una tasca per a la qual no estalviarem esforços. Crec absolutament que l’equip que tinc el privilegi d’encapçalar té l’empenta i el coneixement necessaris per assolir la millora que desitgem. Volem un club del qual tu, com a soci, te’n puguis sentir plenament satisfet i orgullós.

Treballarem per configurar un club econòmicament viable que ens permeti potenciar l’activitat esportiva per a totes les edats així com l’esport de competició. No ens faltarà dedicació ni entusiasme per caminar cap a l’excel·lència, una meta per a la qual et demano la teva col·laboració. Sabem que serà difícil, però il·lusió i ganes no ens en mancaran.

Vull aprofitar aquesta carta per presentar-te la nova Junta Directiva que tinc l’honor de presidir. Està formada per tretze membres, set homes i sis dones, amb la distribució de càrrecs següent:

 

Joan Herrera Granados President
Ascensió Maillo Lara Vicepresidència 1a
Albert Puig Garrich Vicepresidència 2a
Jonathan Ortiz Tirado Vicepresidència 3a
Eduard Ros Farré Vicepresidència 4a
Marc Lleonart Pérez Tresorer
Marta Sellarès Casanovas Secretària
Olga Elena Álvarez Pino Vocal
Oriol Rosell Manich Vocal
Carolina Pradas Hernández Vocal
Eugenio Schillaci Vocal
Fátima Taali Aserroukh Vocal
Núria Gómez Carreño Vocal

 

Agraint-te per endavant el teu inestimable suport, t’envio una salutació ben cordial.

 

Joan Herrera

President Club Natació Terrassa.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.