Carta del president

Carta del president

 

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Com a 21è president de la història del Club Natació Terrassa, m’adreço a tu per tal de posar-me a la teva disposició i transmetre’t la meva energia per treballar per l’entitat. Per a mi, és un honor, un repte i una gran responsabilitat esdevenir president d’aquest gran club.

En primer lloc, voldria tenir un reconeixement especial per tots aquells socis que s’han mantingut fidels al club durant aquest darrer any marcat per la pandèmia. Mostres de complicitat i suport com aquestes són el millor estímul per engegar el projecte que hem dissenyat.

Som conscients que tenim per endavant un desafiament d’alçada, dirigir el club de referència de la ciutat, una tasca per a la qual no estalviarem esforços. Crec absolutament que l’equip que tinc el privilegi d’encapçalar té l’empenta i el coneixement necessaris per assolir la millora que desitgem. Volem un club del qual tu, com a soci, te’n puguis sentir plenament satisfet i orgullós.

Treballarem per configurar un club econòmicament viable que ens permeti potenciar l’activitat esportiva per a totes les edats així com l’esport de competició. No ens faltarà dedicació ni entusiasme per caminar cap a l’excel·lència, una meta per a la qual et demano la teva col·laboració. Sabem que serà difícil, però il·lusió i ganes no ens en mancaran.

Vull aprofitar aquesta carta per presentar-te la nova Junta Directiva que tinc l’honor de presidir. Està formada per tretze membres, set homes i sis dones, amb la distribució de càrrecs següent:

 

Joan Herrera Granados President
Ascensió Maillo Lara Vicepresidència 1a
Albert Puig Garrich Vicepresidència 2a
Jonathan Ortiz Tirado Vicepresidència 3a
Eduard Ros Farré Vicepresidència 4a
Marc Lleonart Pérez Tresorer
Marta Sellarès Casanovas Secretària
Olga Elena Álvarez Pino Vocal
Oriol Rosell Manich Vocal
Carolina Pradas Hernández Vocal
Eugenio Schillaci Vocal
Fátima Taali Aserroukh Vocal
Núria Gómez Carreño Vocal

 

Agraint-te per endavant el teu inestimable suport, t’envio una salutació ben cordial.

 

Joan Herrera

President Club Natació Terrassa.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies