Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Escuert, renovada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Carla Escuert seguirà en el sènior femení de bàsquet

 

 

El Club Natació Terrassa continua avançant en la composició de la plantilla del sènior femení de bàsquet de cara a la temporada vinent. Després de les renovacions ja anunciades d’Anna Vidal, Marta Piñol, Valentina Nieves, Andrea Morillo, Laia Riudavets, Berta Martín, Anna Garcia, Maria Amposta, Marta Dinarès, Maria Olmo i Eva Garcia, el club s’ha assegurat la continuïtat de Carla Escuert.

Escuert, pivot de 23 anys, va arribar al club aquesta temporada procedent del Campus Promete de Logronyo. La sabadellenca, amb experiència a Lliga Femenina 1 i Lliga Femenina 2, va disputar el passat mes de gener el partit AllStar de la Copa Catalunya Femenina com a integrant de l’equip de la Conferència Nord.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.