Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Natació

Carla Campo, en un col·loqui

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Carla Campo prendrà part en un col·loqui sobre les desigualtats de gènere a l’esport

 

La nedadora Carla Campo participarà el proper dilluns 8 d’abril en un col·loqui sobre les desigualtats de gènere a l’esport. L’esdeveniment se celebrarà al Cinema Catalunya després de la projecció de la pel·lícula “La Batalla de los Sexos”, que arrencarà a les 18.30h, i comptarà també amb la presència d’un representant del Consell Esportiu del Vallès Occidental.

L’acte tindrà lloc en el marc del Cinefòrum per la Igualtat i en commemoració pel Dia Internacional de l’Activitat Física del proper 6 d’abril i pretén sensibilitzar contra les actituds masclistes, les discriminacions per raó de gènere i les lgbt-fòbies que continuen existint a l’esport i a l’educació física actual.

15a edició del Cinefòrum per la Igualtat

 

El Cinefòrum per la Igualtat, que enguany arriba a la 15a edició, té per objectiu treballar, transversalment, des de tots els àmbits i serveis, per la igualtat de totes les persones, tenint en compte la complexitat que hi ha al darrere de les desigualtats i discriminacions de gènere i els factors que les poden agreujar, com són l’edat, l’origen, la classe social, l’estat de salut, l’orientació sexual i la jerarquia laboral, entre d’altres.

El cicle està format per set pel·lícules i està organitzat des del Servei de Polítiques de Gènere amb la col·laboració d’altres serveis de l’Ajuntament -Ciutadania, Esports, Salut, LGTBIQ i Promoció Econòmica-, amb la voluntat de cridar a la reflexió per tal de, en l’àmbit individual i com a societat, trencar amb aquestes desigualtats.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.