Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Cara o creu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Cara o creu

 

El sènior masculí de waterpolo afronta demà (20.45h) el segon assalt de semifinals del play-off pel títol sense marge d’error

 

El sènior masculí de waterpolo disputarà demà (20.45h) a la Nova Escullera el segon partit de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Premaat Divisió d’Honor sense xarxa de protecció. Després de la derrota d’ahir a casa en el primer assalt, el conjunt de Dídac Cobacho visitarà la piscina del CN Barcelona Vista amb l’obligació de vèncer si vol continuar viu en l’eliminatòria. Si ho aconsegueix, la sèrie es traslladaria a Terrassa, on se celebraria el tercer i decisiu partit el dissabte 18 de maig (18.00h).

El tècnic local entén que, hores d’ara, la clau és “ser valent”. “Ara per ara, no tenim res per conservar. Anem per darrere en l’eliminatòria i demà només ens val la victòria per mantenir el nostre objectiu de reeditar la final. Serà caixa o faixa”.

Tot i que no hi ha hagut massa temps per anàlisis, Cobacho assenyala dos factors per explicar la derrota d’ahir. “Ens vam embussar en atac de forma evident. Vam disposar de moltes ocasions en home de més que no vam ser capaços de convertir en gol perquè vam ser previsibles en les nostres accions. Ells arribaven abans, ens pressionaven amb encert perquè sabien el que anàvem a fer”. Així mateix, l’entrenador egarenc considera que l’equip va voler controlar i gestionar el resultat massa aviat. “Vam començar molt bé, però, amb el 6 a 2, baixem una mica, intentem dosificar l’avantatge, quan encara quedava molt partit i el que havíem de fer era mantenir la intensitat i seguir sent incisius en atac. Això va propiciar que se’ns apropessin en el marcador abans del descans”. En tot cas, adverteix Cobacho, “l’inici de partit va ser enganyós, ja que el Barcelona va arrencar un pèl fred. Amb el pas dels minuts, vam poder veure el seu potencial real i la seva capacitat per remuntar, virtut que ja ha exhibit contra d’altres rivals durant la temporada”.

De cara a demà, el tècnic terrassenc insisteix en la necessitat de ser “eficaços” en les accions de superioritat numèrica i en mantenir la intensitat en tot moment, “al marge del resultat que indiqui el marcador”. Respecte al conjunt que dirigeix Toni Esteller, en destaca la solvència defensiva “i l’ordre”, així com l’augment de la capacitat anotadora que li ha proporcionat l’arribada d’Adrià Delgado, “que està ben secundat a l’arc per jugadors com Víctor Flores, Fran Valera o Joel Esteller”. Cobacho també subratlla el potencial físic dels boies Guus Van Ijperen i Jeremy Davie.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).