Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Cap de setmana important per la secció de futbol del CN Terrassa

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • El primer equip s’enfronta al Sant Feliu de Codines, on tenen l’objectiu de seguir en la primera posició de la Lliga
  • L’aleví A s’enfronta al Manresa i buscarà assolir la victòria per mantenir la primera posició

El pròxim diumenge 14 d’abril a les 12:00 hores el primer equip sènior masculí de futbol del CN Terrassa s’enfronta al Sant Feliu Codines, actual catorzè classificat. L’equip liderat per Diaz, continua amb l’objectiu de seguir en la primera posició de la lliga, després de posar-se com a líder solitari per primer cop en tota la temporada. Diaz, comenta que “tot i veure cada cop més a prop l’objectiu de l’ascens no podem baixar ni la intensitat del treball ni la concentració en una lliga tan competida i ajustada com aquesta, ja que d’ara a final de lliga, cada partit és una gran final”.

L’equip del CN Terrassa, està format per: Gerard Guitart, Alex Viciana, Jose Luis Aguado, Sergi Almirall, Miquel Callao, Oscar Morales, Luis Fernandez, Raul Lao, Quim Honorato, Eudald Juarez, Ivan Jimenez, Alex Pertusa, Gerard Ramirez, Marc Ramirez, Kevin Gomez, Alex Prado, Pol Bello, Cristian Jimenez, Alex Sucias, Oriol Romero, Bernat Juarez, Iker Sabaté, Roger Pons i Ciscu Alarcon. Del cos tècnic, en forma part: Vicenç Diaz, Manolo Martinez, Ivan Muñoz, Veronica Macias, Alex Fernandez i Miquel Aparicio.

Per altra banda, diumenge a les 17:15 hores, l’equip aleví A del CN Terrassa té un partit molt important per continuar en la primera posició de la Lliga, ja que s’enfrontaran al Manresa, segon classificat de la competició. El partit d’anada va finalitzar amb un empat a tres gols.

La primera posició de la Lliga, donarà l’ascens a la màxima categoria Aleví de Catalunya, fet que seria històric per la secció de futbol del CN Terrassa, ja que seria la primera vegada que la secció assoliria aquesta fita.

El conjunt liderat per Ivan Muñoz, porta un total de vuit victòries consecutives i vol continuar ampliant la dinàmica de victòries i bon joc. Muñoz, esmenta “espero un camp ple de jugadors i jugadores de la base del club i animo a tothom a gaudir d’una gran tarda de futbol”.

L’equip està format per: Martí Alos, Oriol Ruiz, Pau Satorras, Bruno Edo, Roc Esteve, Aleix Garcia, Pol Solà, Lucas Nuñez y Marwan Bhibah.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).