Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Grup Màsters

Cap de setmana de competicions pels màsters de natació del Club Natació Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de febrer, els màsters de natació del CN Terrassa disputaran dues competicions. Dissabte 24, competiran en el II Trofeu Màster CN Sant Andreu, mentre que diumenge 25 es disputarà el IV Campionat de Catalunya Open màster de fons en Piscina de 50 metres.

El II Trofeu Màster CN Sant Andreu, forma part del Circuit Català de Trofeus Màster, sisena etapa i es disputarà a la Piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. Els nedadors i nedadores del CN Terrassa que es llençaran a l’aigua seran: Alejandro Valentin (50 i 100 m lliure), Gerard Toset (50 i 100 m lliure), Patricia Molina (100 m braça), Sandra Faro (200 m lliure), Silvia Pages (50 i 200 m braça) així com Victor Faro (50 m papallona i 100 m lliure).

Per altra banda, el IV Campionat de Catalunya Open màster de fons, també es disputarà a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. La competició s’iniciarà a les 9:30 hores i es reprendrà a les 15:30 hores. Els nedadors i nedadores del CN Terrassa que competiran en aquest campionat, seran: Silvia Pages (1500 m lliure), Susana Pages (1500 m lliure), Enrique Lupiañez (1500 m lliure), Victor Faro (1500 m lliure) i Ascensió Maillo (1500 m lliure).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.