Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Camus, Peña i Piralkova disputaran els Jocs Olímpics de París amb la selecció espanyola

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Paula Camus, Pili Peña i Isabel Piralkova, jugadores de waterpolo del CN Terrassa, viatjaran a París amb l’equip espanyol per disputar els Jocs Olímpics de París 2024.

Pili Peña es consolidarà així com una de les referents del waterpolo femení, havent participat a quatre Jocs Olímpics (Londres, Rio, Tòquio i París). Per la seva banda, Camus i Piralkova s’estrenaran com a atletes olímpiques en aquesta edició, aportant nou talent a l’equip espanyol.

A París, el conjunt s’enfrontarà a les amfitriones franceses i a les seleccions de Grècia, Itàlia i els Estats Units en el Grup B. La programació olímpica de waterpolo s’iniciarà el 27 de juliol i s’allargarà fins al dia 11 d’agost.

La selecció femenina de waterpolo va obtenir la seva plaça pels Jocs al mundial de Doha, a Qatar, on es van endur el bronze amb la participació de Peña, Camus i Piralkova. A més, les tres jugadores del conjunt egarenc que assistiran a la cita olímpica també van formar part de l’equip espanyol al Campionat d’Europa d’Einhoven, on es van endur la medalla de plata.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).