Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Campions de Catalunya per equips de frontennis!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Campions de Catalunya per equips de frontennis!

 

 

El Club Natació Terrassa va proclamar-se campió de Catalunya per equips de frontennis en modalitat preolímpica en la fase final disputada el cap de setmana passat a les instal·lacions de l’Ègora Olímpics de la Vall d’Hebron de Barcelona.

L’equip egarenc va batre dissabte en semifinals el CF Abrera després de vèncer els dos partits. En el primer matx, Víctor Modenes i Cristian Viñarás van superar Aitor Tena i Raúl Cots per 2 sets a 0 (14-13 i 15-3). Així mateix, en el segon enfrontament, Daniel López i Àlex Navarro van derrotar Jonathan Alonso i José Juan Cuesta per 2 sets a 1 (12-14, 15-6 i 10-1).

El diumenge, en la gran final, el CN Terrassa va desfer-se del CF Igualada en guanyar també els dos partits. En el primer compromís, Daniel López i Cristian Viñarás van batre Pau Vergara i José Fernández per 2 sets a 0 (15-5 i 15-5). Igualment, en el segon matx, Biel Vaghi i Àlex Navarro van doblegar Marc Esteve i Adrià Cano per 2 sets a 0 (15-6 i 15-9).

L’equip del CN Terrassa que ha disputat aquest campionat està format per Dani López, Víctor Modenes, Àlex Navarro, Biel Vaghi i Cristian Viñarás.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.