Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Campionat d’Espanya Infantil

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres waterpolistes del club disputen el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials amb la selecció catalana infantil

 

Els waterpolistes David Ferrer, Esther Arcas i Laura Ferrer disputaran entre dijous i diumenge el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials amb la selecció catalana infantil. La competició se celebrarà a Elx.

En categoria masculina, Catalunya està enquadrada en el grup A. Debutarà divendres a les 11.00h contra Madrid i tancarà la primera fase a la tarda, a partir de les 17.00h, contra Andalusia. Canàries, País Basc i Aragó integren el grup B; el C està format per Galícia, Ceuta, Múrcia, La Rioja i Portugal; i Navarra, Comunitat Valenciana, Balears i Castella i Lleó componen el D. El primer classificat de cada grup i els segons i tercers classificats dels grups A i B  accediran als quarts de final, previstos per dissabte 13 a les 11.00 i a les 12.00h hores. Les semifinals se celebraran el mateix dissabte a les 20.00h i la final tindrà lloc diumenge 14 a les 17.00h.

Pel que fa a la categoria femenina, Catalunya figura en el grup 1. S’estrenarà dijous 11 a les 20.00h contra Andalusia. L’endemà divendres, s’enfrontarà contra el País Basc (13.00h) i Múrcia (19.00h) i dissabte, a les 10.00h, completarà la primera fase contra les Balears. Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia, Portugal i Aragó integren el grup 2. Els dos primers classificats de cada grup accediran a les semifinals, previstes per dissabte 13 a les 16.30 hores. La final se celebrarà diumenge 14 a les 16.00 hores, mentre que el matx pel tercer i quart lloc arrencarà dues hores abans, a les 14.00h.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.