Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Bronze per a Nina Ten Broek en el Campionat del Món de waterpolo femení

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nina Ten Broek es penja el bronze amb els Països Baixos al Campionat del Món de waterpolo femení

 

 

 

La selecció neerlandesa de waterpolo, amb la jugadora del CN Terrassa Nina Ten Broek entre les protagonistes, va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat del Món que va celebrar-se a Budapest (Hongria) després de batre Itàlia per 5 a 7 (2-1, 2-1, 0-2 i 1-3) en el matx pel tercer i quart lloc.

Els Països Baixos van remuntar a la represa un partit que s’havia posat coll amunt en els dos primers quarts (4-2 favorable a les italianes). Després de la pausa, les neerlandeses van capgirar la situació amb un parcial d’1 a 5.

Els Països Baixos van arribar a la lluita pel bronze després de caure dijous contra Hongria en semifinals per un ajustat 13 a 12 (2-3, 4-3, 5-4 i 2-2).

 

Espanya, cinquena

 

Al seu torn, la selecció espanyola, amb les jugadores del CN Terrassa Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña entre les protagonistes, va classificar-se en cinquena posició en superar Austràlia per 8 a 5 (2-0, 1-1, 3-1 i 2-3) en el matx pel cinquè i sisè lloc. Prèviament, el combinat de Miki Oca havia batut amb claredat França per 5 a 18 (1-3, 2-3, 1-5 i 1-7).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.