Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Bronze per a Nina Ten Broek en el Campionat del Món de waterpolo femení

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nina Ten Broek es penja el bronze amb els Països Baixos al Campionat del Món de waterpolo femení

 

 

 

La selecció neerlandesa de waterpolo, amb la jugadora del CN Terrassa Nina Ten Broek entre les protagonistes, va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat del Món que va celebrar-se a Budapest (Hongria) després de batre Itàlia per 5 a 7 (2-1, 2-1, 0-2 i 1-3) en el matx pel tercer i quart lloc.

Els Països Baixos van remuntar a la represa un partit que s’havia posat coll amunt en els dos primers quarts (4-2 favorable a les italianes). Després de la pausa, les neerlandeses van capgirar la situació amb un parcial d’1 a 5.

Els Països Baixos van arribar a la lluita pel bronze després de caure dijous contra Hongria en semifinals per un ajustat 13 a 12 (2-3, 4-3, 5-4 i 2-2).

 

Espanya, cinquena

 

Al seu torn, la selecció espanyola, amb les jugadores del CN Terrassa Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña entre les protagonistes, va classificar-se en cinquena posició en superar Austràlia per 8 a 5 (2-0, 1-1, 3-1 i 2-3) en el matx pel cinquè i sisè lloc. Prèviament, el combinat de Miki Oca havia batut amb claredat França per 5 a 18 (1-3, 2-3, 1-5 i 1-7).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).