Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Bricomart Terrassa, nou patrocinador del sènior masculí de bàsquet

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’acord té una durada de tres temporades, l’actual i dues més

El Club Natació Terrassa i Bricomart Terrassa han arribat a un acord pel qual l’empresa de material de construcció i reforma esdevindrà patrocinador del sènior masculí de bàsquet per tres temporades, l’actual, 2017-2018, i les dues següents, 2018-2019 i 2019-2020. El compromís va ser presentat en roda de premsa ahir a la tarda, en un acte que va comptar amb la presència del vocal de la Junta Directiva del club, Joan Cabrera, i del director de Bricomart Terrassa, Pablo Muñiz.

Entre d’altres contraprestacions, el conveni contempla la presència del logotip de Bricomart Terrassa en la samarreta del sènior masculí de bàsquet principal, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, l’enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes i promocions especials i presència en la pàgina web i en les publicacions i actes propis de la secció de bàsquet. Al seu torn, Bricomart Terrassa farà una aportació econòmica distribuïda en cadascuna de les tres temporades de vigència de l’acord.

Un camí en què cal aprofundir

 En la seva intervenció, Joan Cabrera va agrair a Bricomart “la confiança” dipositada en el club per aquesta esponsorització i ha destacat la “vàlua” del seu gest. “Resulta molt gratificant que existeixen empreses a Terrassa que apostin per l’esport i que, a més, ho facin de manera sostinguda en el temps”. El vocal de la Junta Directiva va subratllar la importància d’aquestes col·laboracions. “Suposen una ajuda inestimable. No deixarem de treballar per incrementar-les i estendre-les a la resta de seccions i equips del club. Creiem que és un camí en què cal aprofundir per poder seguir promovent la pràctica esportiva tant a nivell lúdic com competitiu”.

Al seu torn, Pablo Muñiz va mostrar-se molt satisfet per l’acord. “Per a nosaltres, és una continuïtat. Portem cinc anys al Vallès i ja hi havia hagut una col·laboració amb la botiga de Sant Quirze”. Muñiz va explicar que Bricomart creu en els valors de l’esport com a eina de “creixement personal, especialment pel que fa a la joventut i, sobretot, en el marc d’una entitat amb la tradició del CN Terrassa”. El director de Bricomart Terrassa va remarcar que aquest patrocini de tres anys “suposa una aposta clara i segura per l’esport”.

Preus de magatzem per a professionals i particulars

Bricomart Terrassa va obrir portes el passat 24 d’octubre al centre comercial Terrassa Plaça, convertint-se en el segon magatzem de la marca a Catalunya, després del de Sant Quirze del Vallès.  La seva obertura va suposar la creació de més de 100 llocs de treball directes i més de 20 indirectes. Amb 9.400 metres quadrats, Bricomart ofereix tot tipus de material de qualitat professional per a la construcció i la reforma adreçats tant a professionals com a particulars.

L’establiment compta amb més de 20.000 referències en estoc de les principals marques del mercat al millor preu, organitzades al voltant de nou seccions: materials de la construcció, fusta, electricitat, fontaneria, sanitari, ceràmica, pintura, eines i ferreteria. Aquest assortiment de productes de qualitat professional està a l’abast tant de particulars com de professionals del sector.

Bricomart fonamenta el seu èxit en el seu compromís amb els clients i preus de magatzem que permeten assegurar tots els dies la millor oferta de la zona. Els clients poden gaudir a Bricomart Terrassa també d’horaris propis d’un magatzem, ja que obre portes a les 7.30 h del matí.  L’equip d’atenció al client ofereix, a més, un assessorament professional a tots aquells que ho requereixin. Tot l’estoc de Bricomart es troba al mateix magatzem, pel que es garanteix una experiència de compra ràpida.

Bricomart pertany al grup ADEO i va néixer a Espanya el 2005, amb l’objectiu de donar una resposta pràctica i econòmica als professionals de la construcció i reformes, així com a experts en bricolatge. Actualment, Bricomart compta amb 20 magatzems a tota Espanya.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).