Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Botí de cinc medalles més en la segona jornada de l’Open Internacional Catalunya de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Botí de cinc medalles més en la segona jornada de l’Open Internacional Catalunya de natació

 

 

 

Or per al relleu masculí de 4×200 m lliures

 

Plates per a Laura Díaz en els 50 m braça i per al relleu femení de 4×200 m lliures

 

Bronzes per a Alejandro Calderón en 50 m esquena i per a Guillem Ramia en 100 m lliures

 

 

 

El Club Natació Terrassa ha aconseguit cinc medalles (una d’or, dues de plata i dues de bronze) en la segona jornada de finals de l’Open Internacional Catalunya de natació que s’ha celebrat aquesta tarda a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

El relleu masculí de 4×200 m lliures, format per Miguel Durán, Ferran Siré, Guillem Ramia i Adrià Roy, s’ha adjudicat el títol en aturar el crono en 7.38.82.

Al seu torn, Laura Díaz s’ha penjat la medalla de plata en els 50 m braça amb una marca de 33.18. El club ha comptat amb una segona representant en aquesta final, Meritxell Puig, que ha acabat vuitena amb 34.76. La segona plata de la jornada ha arribat de la mà del relleu femení de 4×200 m lliures, integrat per Esther Morillo, Gisela Guerrero, Carla Seco i Aida López, que han establert un temps de 8.34.46.

Per la seva banda, Alejandro Calderón ha aconseguit la medalla de bronze en 50 m esquena amb un registre de 26.23. En aquesta mateixa final, Oriol Pérez ha obtingut el cinquè lloc amb 27.57. Completa la collita de podis el bronze de Guillem Ramia en 100 m lliures (52.20). El CN Terrassa ha classificat dos nedadors més en aquesta final, Miguel Durán, cinquè amb 52.33, i Adrià Roy, novè amb 53.81.

 

Tretze places de finalista A

 

Al marge de les medalles, el club ha sumat tretze places de finalista A. A més de les citades de Meritxell Puig, Oriol Pérez, Miguel Durán i Adrià Roy, Aida López n’ha totalitzat dues en finalitzar quarta en els 800 m lliures femenins (9.12.66) i en els 200 m papallona femenins (2.20.73). També s’han quedat a tocar del podi Francho Artal, quart en els 400 m estils masculins (4.43.57), i Eric Rodelas, quart en els 50 m braça masculins (29.66). En aquesta mateixa distància, Víctor de Pablo s’ha classificat cinquè (29.69). En els 50 m esquena femenins, Carla Seco ha assolit el cinquè lloc (30.15), mentre que Berta Palau ha acabat novena (31.74). Finalment, Esther Morillo ha estat setena en els 800 m lliures femenins (9.24.89), mateixa posició que ha ocupat Guillem Ramia en els 800 m lliures masculins (8.48.93).

Dos podis en natació adaptada

 

Així mateix, cal destacar que el CN Terrassa ha obtingut dos podis en els 100 m lliures de natació adaptada. Àlex Villarejo ha vençut amb 57.57, per davant de Mario Guillén, plata amb 1.07.32.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).