Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Bons resultats dels esportistes de la secció de triatló del CN Terrassa en diverses competicions

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
 • Cap de setmana de diverses competicions de triatló en les que hi ha hagut representació de la secció del CN Terrassa.

Dani Ratera, esportista de la secció del club egarenc, va participar en el Campionat d’Espanya de duatló, i ho va fer en el Grup d’Edat de 25 a 29 anys. El Campionat es va celebrar a Avilés el dissabte 6 i diumenge 7 d’abril. Ratera, es va proclamar campió d’Espanya de Duatló GGEE de 25-29 anys en distància sprint (5-20-2,5).

Per altra banda, al Deltebre, va tenir lloc el primer triatló de l’any, en el que van participar un total de deu esportistes de la secció i van fer molt bons resultats. Els esportistes que van participar-hi van ser:

 • Martí Sender (tercer de la general)
 • Oriol Vilajuana (quart de la general i primer júnior)
 • Oriol Miret (desè de la general)
 • Valentín Tudanca (dotzè de la general)
 • Marc Sagalés (tretzè de la general)
 • Dídac Paniagua (divuitè de la general i segon júnior)
 • Eugenio Schillaci (dinovè de la general)
 • Carlos Hita (vint-i-dosè de la general i segon de la sub-23)
 • Rubén Contreras (cinquantè de la general i quart de la sub-23)
 • Julia Puerta (setena de la general i tercera sènior)

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).