Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Bona actuació en el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bona actuació en el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada

 

 

El Club Natació Terrassa va acollir dissabte el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada, esdeveniment que organitza la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. És la sisena vegada consecutiva que el club és la seu d’una competició oficial de natació adaptada que, en aquesta ocasió, va aplegar 73 nedadors de 18 clubs, entre el quals medallistes paralímpics i medallistes en Campionats del Món.

El CN Terrassa va presentar un equip format per sis nedadors. Cal destacar que tots ells van millorar les seves marques després d’un any sense competir i que Aidan Lorite va aconseguir la seva primera mínima per al Campionat d’Espanya en 50 m esquena S6.

 

Quatre primers llocs

 

El club va acumular quatre victòries. Ariadna Oteros en va assolir tres en vèncer els 50 m braça mixtes promoció (59.96), els 50 m lliures mixtes promoció (41.07) i els 50 m esquena mixtes promoció (49.03). L’altre triomf va correspondre a Daniel Uríos en els 50 m braça SB9 (56.62).

Així mateix, Enrique Lupiáñez va ser segon en els 100 m lliures S10 (1.15.72), mentre que Aidan Lorite va sumar tres terceres places en 50 m esquena S6 (54.18), 50 m lliures S6 (51.67) i 100 m esquena S6 (2.17.63).

Finalment, cal esmentar els quarts llocs d’Irache Torres en 50 m braça mixtes promoció (1.18.48) i en 50 m esquena mixtes promoció (1.08.08), d’Aidan Lorite en 100 m lliures S6 (1.59.20), d’Enrique Lupiáñez en 50 m lliures S10 (32.71) i de Juan Navas en 50 m lliures S6 (55.50); les cinquenes posicions de Juan Navas en 50 m esquena S6 (1.06.79), de Daniel Uríos en 50 m lliures S10 (42.70) i d’Irache Torres en 50 m lliures mixtes promoció (1.05.74); i la sisena plaça de Juan Navas en 100 m lliures S6 (2.10.28).

 

Sarai Gascón i Toni Ponce, guanyadors per punts

 

A nivell general, Sarai Gascón va sumar 870 punts i va encapçalar la classificació femenina, per davant de Núria Marquès i Emma Feliu. En categoria masculina, Toni Ponce va imposar-se amb 996 punts, tot superant José Antonio Marí i David Levecq. El CN Mataró, al seu torn, va revalidar el títol per clubs.

El Campionat de Catalunya d’Hivern Open de natació adaptada va ser la primera competició de l’any en piscina de 50 metres i va servir per afinar l’estat de forma de cara al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, que tindrà lloc a Castelló el 20 i 21 de març. Els reptes d’enguany per als nedadors internacionals són el Campionat d’Europa que tindrà lloc a Funchal (Portugal) el mes de maig i, evidentment, els Jocs Paralímpics de Tòquio.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.