Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Bona actuació de David Benítez i Adrián Santos en el Meeting Internacional de Mònaco

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bona actuació de David Benítez i Adrián Santos en el Meeting Internacional de Mònaco

 

Els nedadors David Benítez i Adrián Santos van prendre part amb la selecció catalana en el Meeting Internacional de Mònaco, primera prova del prestigiós Circuit Mare Nostrum, que va celebrar-se el cap de setmana passat. El circuit es completa amb el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona (25 i 26 de maig) i el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon (28 i 29 de maig).

Benítez va afrontar dues distàncies. En els 50 m braça, va ser 12è en les sèries amb una marca de 29.18. Posteriorment, en els vuitens de final, va establir un registre de 28.75, temps que no li va permetre accedir als quarts. En els 100 m braça, el nedador egarenc va classificar-se 24è amb un crono d’1.06.51.

Santos, al seu torn, va competir en els tres distàncies d’esquena. En la prova curta, els 50 metres, va ser 13è en les sèries amb 26.18, mentre que, en els vuitens de final, va fer un temps de 26.10, marca que no li va donar l’accés als quarts. En els 100 m esquena, el nedador del CN Terrassa va finalitzar 15è amb 57.24 i, en la prova llarga, els 200 m esquena, va ocupar el 14è lloc amb un registre de 2.08.28.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).