Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Bona actuació de David Benítez i Adrián Santos en el Meeting Internacional de Mònaco

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bona actuació de David Benítez i Adrián Santos en el Meeting Internacional de Mònaco

 

Els nedadors David Benítez i Adrián Santos van prendre part amb la selecció catalana en el Meeting Internacional de Mònaco, primera prova del prestigiós Circuit Mare Nostrum, que va celebrar-se el cap de setmana passat. El circuit es completa amb el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona (25 i 26 de maig) i el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon (28 i 29 de maig).

Benítez va afrontar dues distàncies. En els 50 m braça, va ser 12è en les sèries amb una marca de 29.18. Posteriorment, en els vuitens de final, va establir un registre de 28.75, temps que no li va permetre accedir als quarts. En els 100 m braça, el nedador egarenc va classificar-se 24è amb un crono d’1.06.51.

Santos, al seu torn, va competir en els tres distàncies d’esquena. En la prova curta, els 50 metres, va ser 13è en les sèries amb 26.18, mentre que, en els vuitens de final, va fer un temps de 26.10, marca que no li va donar l’accés als quarts. En els 100 m esquena, el nedador del CN Terrassa va finalitzar 15è amb 57.24 i, en la prova llarga, els 200 m esquena, va ocupar el 14è lloc amb un registre de 2.08.28.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.