Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Esport inclusiu

Bon paper de l’equip de natació adaptada del CN Terrassa al 9è Trofeu Internacional de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • El nedador Àlex Villarejo ha assolit la marca mínima B per poder ser escollit per la selecció per competir als Jocs Paralímpics de París 2024. Amb ell, serien tres els nedadors de la secció amb possibilitat de competir als Jocs

Els esportistes que integren la secció de Natació Adaptada del Club Natació Terrassa han participat aquest cap de setmana en un nou compromís esportiu, el 9è Trofeu Internacional de Natació Adaptada, que ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Natació Barcelona.

Aquesta ha estat la primera competició de la temporada en una piscina de 50 metres. Segons l’entrenador i coordinador de l’equip, Jordi Bosch, “l’equip venia entrenant fort i ha competit amb un alt nivell”, com ha demostrat en les diverses competicions fetes al llarg de la temporada. Bosch també ha destacat que diversos nedadors de l’equip hagin assolit les seves millors marques personals.

El trofeu internacional ha estat una competició molt exigent per als membres de la secció d’Adaptada del CN Terrassa, ja que hi han participat nedadors d’arreu d’Espanya amb un altíssim nivell, els quals (amb els Jocs Paralímpics de París 2024 al cap) han intentat fer les seves millors marques. Tot i que Bosch reconeix que “falta camí per recórrer encara per poder estar entre els millors”, els resultats obtinguts a nivell grupal pels membres de l’equip de Natació Adaptada del CN Terrassa “han estat molt bons”, ha destacat.

Tres nedadors de la secció, possibles participants en els Jocs Paralímpics de París 2024

El nedador de l’equip Àlex Villarejo ha assolit a la competició del cap de setmana una marca mínima B, gràcies a la qual entra en els criteris de la selecció espanyola per participar en els Jocs Paralímpics de París 2024. Amb ell, ja serien tres els nedadors de l’equip amb la marca mínima de referència: l’Àlex Villarejo, la Sarai Gascon i el Jacobo Garrido.

El pròxim objectiu de l’equip serà el dia 3 de març, al Campionat de Catalunya de Natació Adaptada que es durà a terme a les instal·lacions del Club Natació Terrassa, una fita amb aspiracions per als nedadors egarencs.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.