Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Biel Vaghi, quartfinalista al Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic i Paleta Goma en categoria juvenil

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi, quartfinalista al Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic i Paleta Goma en categoria juvenil

 

 

Biel Vaghi  i Víctor González van participar el cap de setmana passat en el Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic i Paleta Goma en categoria juvenil que es va celebrar a Canals (València).

En pilota olímpica, Vaghi va jugar amb Víctor Herranz, del Club Frontennis Cerdanyola, com a parella. La dupla catalana va superar la fase de grups i va classificar-se per als quarts de final, ronda en què va caure contra la parella de Castella i Lleó, formada per Sergio López i Pablo Díaz, per 2 sets a 1 (14-15, 15-9 i 5-10).

En la modalitat de paleta goma, Vaghi també va accedir als quarts de final procedent de la fase de grups. En aquesta ocasió, el representant valencià Nacho Pacheco, que va proclamar-se campió, va barrar el pas de l’egarenc a semifinals. Pacheco va imposar-se per 2 sets a 1 en un matx molt equilibrat (4-15, 15-11 i 8-10).

Al seu torn, Víctor González va competir en pilota olímpica amb Pau Vergara, del Club Frontennis Igualada. La dupla catalana va quedar eliminada en la fase de grups després de batre Múrcia i de perdre contra les dues parelles canàries.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.