Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Biel Vaghi i Víctor González, semifinalistes al Campionat d’Espanya de Frontennis per Federacions en Edat Escolar

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi i Víctor González, semifinalistes al Campionat d’Espanya de Frontennis per Federacions en Edat Escolar

 

 

Els jugadors Biel Vaghi i Víctor González van arribar a les semifinals del Campionat d’Espanya de Frontennis per Federacions Territorials en Edat Escolar que va tenir lloc a Íscar (Valladolid) entre dijous i dissabte passat. Ambdós van competir com a integrants de la selecció catalana.

Biel Vaghi va disputar quatre partits en la modalitat paleta goma cadet. Va debutar amb una derrota ajustada contra Iribarren, de Navarra, que va esdevenir el campió final, per 2 sets a 1 (1-10, 10-3 i 9-10). Posteriorment, va vèncer Martín, de la Comunitat de Madrid, per 2 sets a 1 (10-4, 9-10 i 10-3), i Díaz, de Castella i Lleó, per 2 sets a 0 (10-7 i 10-3). Aquests resultats van classificar Vaghi per semifinals, ronda en què va caure amb Pacheco, de la Comunitat Valenciana, per 2 sets a 1 (8-10, 10-6 i 6-10).

Vaghi també va participar en la modalitat frontennis olímpica cadet, juntament amb els també jugadors del club Víctor Herranz i Iker Guzmán. Vaghi i Herranz van perdre contra la parella de la Comunitat Valenciana formada per Carmona i Garcia per 2 sets a 0 (10-3 i 10-0) i contra la parella canària integrada per Gómez i Morales per 2 sets a 1 (8-10, 10-9 i 6-10).

 

Víctor González, semifinalista en categoria infantil

 

En categoria infantil, Víctor González va arribar a semifinals fent parella amb Adrià Claramunt, del Club Frontennis Igualada. Van debutar amb derrota contra Martín i Aliaga, de la Comunitat Valenciana, per 2 sets a 0 (10-6 i 10-3) i van redreçar el camí en el segon partit de la fase de grups en imposar-se a Hernández i Díaz, de Castella i Lleó, per 2 sets a 1 (10-9, 2-10 i 10-7). En semifinals, es van veure superats per la parella canària integrada per De la Rosa i Mateo, que va vèncer en dos sets (10-2 i 10-4).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.