Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Biel Vaghi i Juan Lorenzo…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi i Juan Lorenzo, campions del Torneig Infantil de l’Open de La Maurina de frontennis

 

 

La parella del CN Terrassa formada per Biel Vaghi i Juan Lorenzo va adjudicar-se el títol en el Torneig Infantil Pilota Penn que va celebrar-se dissabte passat en el marc del III Open puntuable per al Campionat de Catalunya en modalitat olímpica que va desenvolupar-se a les instal·lacions de La Maurina. La competició va aplegar un total de divuit parelles, deu en l’open i vuit en el torneig infantil.

Vaghi i Lorenzo van derrotar en la gran final Adrià López i Marco Saraco per un ajustat 23 a 20. És el tercer triomf consecutiu de Vaghi en tornejos infantils.

 

Vicenç Sellarès i Albert Vaghi, finalistes en Primera Categoria

 

Així mateix, en Primera Categoria, la parella del club integrada per Vicenç Sallarès i Albert Vaghi va caure en la final contra Quim Mendiola i Dani Mendoza per 25 a 16. En Segona Categoria, la victòria va correspondre a Guido Alegre i Félix Martínez, que van derrotar en la final Oriol Cano i José Cano per 25 a 19.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).