Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Biel Vaghi i Àlex Navarro guanyen el Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles X3 de Divisió d’Honor

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi i Àlex Navarro guanyen el Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles X3 de Divisió d’Honor

 

 

La parella formada per Biel Vaghi i Àlex Navarro va adjudicar-se el títol de Divisió d’Honor en la fase final del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles amb Pilota X3 que va celebrar-se el cap de setmana passat al Complex Esportiu Municipal de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Vaghi i Navarro van derrotar en la gran final de diumenge la dupla del Club Frontennis Sant Martí A formada pels germans Julià i Ramon Isaac López per 2 sets a 0 (15-12 i 15-7). En les semifinals de dissabte, la parella egarenca havia eliminat Marc Esteve i José Fernández, del Club Frontennis Igualada, per 2 sets a 0.

Tres parelles més

 

El club va comptar amb tres parelles més en aquesta fase final. En Divisió d’Honor, Pol Dalmases i Daniel López van caure en semifinals contra la dupla del Frontennis Sant Martí A, els germans López, per 2 sets a 0 en un partit molt ajustat (12-11 i 10-9). En Primera Categoria, Joan Grau i Albert Domínguez també van perdre en semis contra la parella del CD Terrassa Hockey, integrada per Óscar Torres i Xavi Sellarès, per 2 sets a 1. Finalment, en Segona Categoria, Víctor González i Francisco Nieto van quedar fora de la final en ser derrotats per Javi Vetoret i Aitor Tena, del Club Frontennis Abrera, per 2 sets a 0.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).