Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Biel Vaghi i Àlex Navarro guanyen el Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles X3 de Divisió d’Honor

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi i Àlex Navarro guanyen el Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles X3 de Divisió d’Honor

 

 

La parella formada per Biel Vaghi i Àlex Navarro va adjudicar-se el títol de Divisió d’Honor en la fase final del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles amb Pilota X3 que va celebrar-se el cap de setmana passat al Complex Esportiu Municipal de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Vaghi i Navarro van derrotar en la gran final de diumenge la dupla del Club Frontennis Sant Martí A formada pels germans Julià i Ramon Isaac López per 2 sets a 0 (15-12 i 15-7). En les semifinals de dissabte, la parella egarenca havia eliminat Marc Esteve i José Fernández, del Club Frontennis Igualada, per 2 sets a 0.

Tres parelles més

 

El club va comptar amb tres parelles més en aquesta fase final. En Divisió d’Honor, Pol Dalmases i Daniel López van caure en semifinals contra la dupla del Frontennis Sant Martí A, els germans López, per 2 sets a 0 en un partit molt ajustat (12-11 i 10-9). En Primera Categoria, Joan Grau i Albert Domínguez també van perdre en semis contra la parella del CD Terrassa Hockey, integrada per Óscar Torres i Xavi Sellarès, per 2 sets a 1. Finalment, en Segona Categoria, Víctor González i Francisco Nieto van quedar fora de la final en ser derrotats per Javi Vetoret i Aitor Tena, del Club Frontennis Abrera, per 2 sets a 0.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.