Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Cinquè lloc en el Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi i Albert Domínguez, cinquens de Primera Categoria en el Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis

 

La parella formada per Biel Vaghi i Albert Domínguez va classificar-se en cinquena posició en Primera Categoria en el Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del Real Club Náutico de Tenerife.

Els egarencs van debutar amb una derrota contra la parella G del club amfitrió per un ajustat 13 a 15 i 14 a 15. Posteriorment, van vèncer la parella H del RCN Tenerife per 15 a 13 i 15 a 14. En el tercer matx, Vaghi i Domínguez van caure contra la parella D del RCN Tenerife per 13 a 15 i 13 a 15, resultat que els va deixar fora de semifinals.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.