Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Biel Vaghi guanya la final…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi guanya la final de consolació infantil de l’Open Estatal de frontennis de La Villa de Don Fadrique

 

El jugador del CN Terrassa Biel Vaghi va guanyar la final de consolació de la categoria infantil en l’Open Estatal de frontennis en modalitat olímpica que va celebrar-se el cap de setmana passat a La Villa de Don Fadrique (Toledo). La prova està inclosa en el circuit estatal d’edat escolar.

L’egarenc, que va fer parella amb Airam Gómez, del Club Círculo La Amistad de Tenerife, va derrotar els germans Matos de Laguna de Duero (Valladolid) per 2 a 0. Aquest resultat permet Vaghi continuar entre els sis millors jugadors del circuit i conservar les opcions de participar en el Màster Estatal.

El jugador terrassenc també va competir en categoria cadet fent parella amb el murcià Ángel Rosique. Van quedar eliminats per 0 a 2 contra la parella de València integrada per Sergio Ramos i Nacho Pacheco, que van acabar proclamant-se campions.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.