Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Biel Vaghi guanya el Màster de Frontennis en modalitat olímpica

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi guanya el Màster de Frontennis en modalitat olímpica

 

 

La parella formada pel frontennista del Club Natació Terrassa Biel Vaghi i Juan José Cuesta (Frontennis Abrera) va proclamar-se campiona del Màster de Frontennis en modalitat olímpica que va celebrar-se ahir diumenge a les instal·lacions CEM Olímpics de la Vall d’Hebron (Barcelona). La competició va aplegar els dotze millors frontennistes catalans, quatre dels quals del CN Terrassa. A més de Biel Vaghi, el club va estar representat per Albert Domínguez, Vicenç Sellarés i Albert Vaghi. Tots ells, acompanyats per diferents parelles, van arribar a semifinals.

En la gran final, Vaghi i Cuesta van derrotar Albert Domínguez i Quim Mendiola (CF Cerdanyola) per 25 a 14. D’aquesta manera, Vaghi, amb només 16 anys, s’ha convertit en el participant més jove en guanyar un Màster absolut en modalitat olímpica.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.