Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Biel Vaghi, campió del Màster Nacional Cadet d’Olímpica de frontennis i subcampió de Paleta Goma

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Biel Vaghi, campió del Màster Nacional Cadet d’Olímpica de frontennis i subcampió de Paleta Goma

 

 

El jugador del Club Natació Terrassa Biel Vaghi va aconseguir un doble èxit en el Màster Nacional Cadet de frontennis que va celebrar-se el cap de setmana passat a Tenerife.

Vaghi va ser l’únic jugador de la seva categoria en arribar a dues finals. Va proclamar-se campió en la modalitat de pilota olímpica, fent parella amb Alejandro Mateo, del Real Club Náutico de Tenerife. Van batre la parella del Círculo de la Amistad integrada per Samuel Morales i Airam Gómez en un partit que es va resoldre al tercer set per un ajustat 10 a 9.

Així mateix, Vaghi va proclamar-se subcampió en la modalitat de paleta goma després de caure en la gran final contra Pablo López, de Castella i Lleó, en dos sets, 10-9 i 10-8.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.