Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

10è Anuari del Waterpolo Català

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bernat Sanahuja i Iñaki Aguilar, en la presentació del 10è Anuari del Waterpolo Català

 

Els jugadors del sènior masculí de waterpolo Bernat Sanahuja i Iñaki Aguilar van ser dos dels protagonistes de la presentació del 10è Anuari del Waterpolo Català que va celebrar-se ahir a la tarda a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Natació Enric Bertran i del director de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya Jordi Sans.

En un col·loqui moderat per la periodista Maria Guixà, Sanahuja i Aguilar van recordar la seva experiència com a models fotogràfics de les portades de l’Anuari de les edicions 2017-2018 i 2013-2014, respectivament. Les jugadores Anna Espar, del CN Sabadell, i Ruth Ariño, del CN Sant Andreu, també van relatar les seves vivències relacionades amb la publicació.

L’Anuari del Waterpolo Català, una obra impulsada per Dani Pajuelo, recull els  equips de waterpolo dels clubs catalans, des d’absoluts fins a benjamins. Enguany, la publicació aplega 274 equips de 35 clubs catalans. Des de la primera edició, l’anuari ha anat millorant progressivament, tant en termes estètics com pel que fa a la recopilació de dades, fins a convertir-se en una obra de referència d’aquest esport.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.