Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Bernat Sanahuja, plata al Campionat d’Europa de Waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bernat Sanahuja es penja la plata al Campionat d’Europa de Waterpolo

 

 

El waterpolista Bernat Sanahuja va penjar-se la medalla de plata en el Campionat d’Europa que va celebrar-se a Budapest (Hongria) després que el combinat estatal perdés contra la selecció amfitriona la gran final en la tanda de penals.

La selecció de David Martín va quedar-se a només un penal d’un or que va merèixer. Va signar un inici molt prometedor. Álvaro Granados, en home de més, va marcar el 0 a 1. Els magiars van empatar tot seguit per mitjà d’una fuetada de l’esquerrà Zalanki. En el tram final del període, dues dianes d’Alberto Munárriz van situar un interessant 1 a 3.

En el segon quart, però, el panorama va canviar radicalment. Els hongaresos, empesos pel seu públic, van encadenar un parcial de 3 a 0 que va capgirar l’electrònic. Angyal, primer, i Zalanki i Varga, després, van col·locar el 4 a 3 amb què es va arribar al descans.

A la represa, Hongria va mantenir la renda mínima. Blai Mallarach va empatar a quatre. Tot seguit, Vamos, en superioritat, va tornar a avançar els locals. Els de David Martín van respondre de nou amb una vaselina esplèndida de Marc Larumbe. Però un tir de Manhercz va situar el 6 a 5 amb què es va entrar en els darrers vuit minuts.

L’últim quart va esdevenir un emocionant intercanvi de cops. Felipe Perrone va igualar a sis. Hongria, molt encertada en home de més, va anotar el 7 a 6 de la mà de Varga. Tahull va tornar a empatar, però Manhercz va replicar per part magiar. A un minut i mig del final, Munárriz va empatar a nou. Després de robar la pilota en defensa, Mallarach va disposar d’un llançament en els darrers segons que Nagy va refusar. En la tanda de penals, tots van marcar, a excepció de Granados, al qual Vogel va adivinar la intenció.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.