Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Bernat de Pablo, metge oficial del Club Natació Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Des del Club Natació Terrassa, volem comunicar i anunciar que Bernat de Pablo, col·legiat número 41781, amb una notable experiència com a metge i en una consulta al gabinet mèdic del nostre Club, es converteix en el metge oficial del Club Natació Terrassa.

Continuem buscant aliances per poder oferir-vos el millor servei possible. Aquesta incorporació marca un pas significatiu en la millora del benestar dels nostres socis i sòcies i reforça el compromís del club amb la salut i el benestar.

Amb una àmplia experiència en medicina i una dedicació excepcional el Dr. Bernat de Pablo aportarà els seus coneixements tècnics, experiència i motivació per poder oferir un servei de màxima qualitat.

Des del Club Natació Terrassa, volem donar la benvinguda al Dr. Bernat de Pablo i confiem que la seva experiència i dedicació faran del Club un lloc encara més segur i saludable per a tots els seus socis i sòcies. Estem covençuts que aquesta col·laboració portarà molts èxits al nostre club.

Continuem fent camí tots junts, per avançar cap a una vida més saludable i un futur esportiu excel·lent.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.