Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Campiones d’Europa!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bea Ortiz, Paula Leitón i Pili Peña es pengen l’or al Campionat d’Europa de Waterpolo

 

 

 

Les waterpolistes del CN Terrassa Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña van penjar-se la medalla d’or en el Campionat d’Europa que va celebrar-se a Budapest (Hongria) després que el combinat estatal superés Rússia (13-12) en la gran final.

La selecció de Miki Oca va quallar un matx fantàstic. Les russes van dominar la primera fase del matx. Gorbunova va anotar el primer al minut i mig de joc. Poc després, però, Anni Espar i Roser Tarragó van capgirar l’electrònic. Rússia va replicar amb dos contracops culminats per Karimova i Prokofyeva. Maica Garcia, excepcional des de la boia, va restablir l’equilibri. Les russes van tornar a avançar-se en els darrers segons del quart de la mà de Serzhantova.

L’intercanvi de cops va mantenir-se en el segon període. Calia ajustar la defensa, ja que s’estaven veient massa gols per tractar-se d’una final. Pili Peña va empatar a quatre i Soboleva va respondre per part russa. Bea Ortiz, amb dues dianes consecutives, va posar Espanya amb avantatge (6-5). Les de Miki Oca van disposar dos cops més d’una renda mínima (7-6 i 8-7), però Rússia ho replicava tot i va acabar empatant abans del descans.

A la represa, el panorama va empitjorar per moments. Prokofyeva i Bersneva, de vaselina, van situar un perillós 8 a 10 a l’electrònic. Maica Garcia i Anni Espar, no obstant, van aturar aquesta dinàmica i van tornar a empatar el matx amb encara vuit minuts per davant.

Espanya va mostrar la seva millor cara en els instants decisius. Amb un parcial de 3 a 0 va sentenciar una final que s’havia complicat. Clara Espar, en jugadora de més, va col·locar l’11 a 10. Poc després, Maica Garcia va anotar una diana superba des de la boia a quatre minuts del final. La sentència va arribar en una acció en superioritat numèrica que va culminar Paula Leitón des dels dos metres (13-10). La reacció final russa només va servir per estrènyer el resultat final.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.