Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Bea Ortiz, millor waterpolista d’Europa del 2021

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bea Ortiz, millor waterpolista d’Europa del 2021

 

 

La waterpolista Bea Ortiz ha estat escollida millor jugadora d’Europa 2021 per la Lliga Europea de Natació (LEN). És la tretzena ocasió, des del 2008, en què les federacions membres de la LEN i els seus oficials voten per triar els millors esportistes aquàtics d’Europa. Només es va ometre l’edició del 2020 amb motiu de la pandèmia.

Ortiz, subcampiona olímpica als Jocs de Tòquio 2020, integrant de l’equip ideal i segona màxima golejadora de la competició, ha acumulat el 51,7% dels vots, per davant de la també catalana Anni Espar, segona amb un 25%. Completen el top cinc la grega Vasiliki Plevritou (8,3%), la russa Ekaterina Prokofyeva (8,3%) i l’hongaresa Alda Magyiari (6,7%). El waterpolo ha estat l’única disciplina en la qual tan sols els Jocs Olímpics i, de forma secundària, els esdeveniments de clubs, han determinat l’elecció dels votants, atès que l’Europeu de l’especialitat va celebrar-se el gener de 2020 a Budapest.

És la sisena vegada que una esportista catalana obté aquest guardó. Bea Ortiz succeeix en el palmarès Laura Ester, que el va guanyar els anys 2017 i 2019. Abans, Anni Espar, Jennifer Pareja i Maica Garcia havien estat designades millors jugadores d’Europa els anys 2012, 2013 i 2014, respectivament.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.