Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Bea Ortiz, escollida Esportista de l’Any

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bea Ortiz, escollida Esportista de l’Any

 

 

El club és guardonat també per l’organització de la fase de grups de la Champions League de waterpolo

 

 

El Club Natació Terrassa va rebre dos premis en la gala de la Nit de l’Esportista 2020 que va celebrar-se divendres al Teatre Principal sota l’organització de l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa.

La waterpolista Bea Ortiz, campiona d’Europa amb la selecció espanyola i MVP de la competició, va guanyar la categoria principal, Esportista de l’Any. El club va ser reconegut amb un segon guardó per l’organització de la fase de grups de la Champions League de waterpolo.

A més, l’equip masculí absolut i l’equip femení absolut de waterpolo van ser nominats com a Equip de l’Any; el tècnic del sènior masculí de waterpolo Dídac Cobacho, com a Entrenador de l’Any; i l’equip de natació adaptada, en la categoria Esport Adaptat per a Persones amb Discapacitat Física.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.