Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Barça i Espanyol, al 27è Torneig de Futbol Base

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Barça i Espanyol, grans atraccions del 27è Torneig de Futbol Base

 

16 equips de vuit clubs integren un quadre que aplegarà un total de 32 partits

 

 

Del divendres 30 d’agost al diumenge 1 de setembre, el Club Natació Terrassa organitzarà el 27è Torneig de Futbol Base. Enguany, la competició comptarà amb el gran al·licient de la participació del Barça, que, juntament amb l’Espanyol, aportaran brillantor a un torneig de prestigi ja consolidat en el calendari de pretemporada de les categories inferiors. Un total de 16 equips de vuit clubs diferents integraran el quadre, que contempla un total de 32 partits. Al marge dels clubs esmentats i del CN Terrassa, prendran part en l’esdeveniment la Damm CF, la UE Cornellà, el CF Reus, el CE L’Hospitalet i el Club Gimnàstic Manresa. El torneig ha estat presentat aquesta tarda en una roda de premsa que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del CN Terrassa, Cristina Rey, i del coordinador de la secció de futbol del club, Héctor Ibarra.

 

Un torneig madur i amb prestigi

 

En el torn de parlaments, Rey ha remarcat que el fet de parlar d’una vint-i-setena edició “demostra la maduresa que ja ha adquirit un torneig, que, des que va crear-se, ha anat acumulant solidesa i prestigi, de manera que, avui, ja té un lloc preferencial en el calendari de pretemporada del futbol de categories inferiors”. “És una cita absolutament consolidada en l’agenda esportiva de la ciutat de principi de temporada i reflecteix la capacitat del club per organitzar esdeveniments esportius de nivell al llarg del temps”, ha afegit la vicepresidenta.

Per la seva banda, Héctor Ibarra ha explicat que el torneig manté les tres categories habituals, aleví, infantil i cadet. Les categories cadet i infantil, integrades per quatre equips, es desenvoluparan pel sistema de lligueta de tots contra tots. Al seu torn, la categoria aleví està formada per dos grups de quatre equips. Els dos primers de cada grup accediran a semifinals. Els guanyadors d’aquests partits jugaran la final, mentre que els perdedors disputaran el matx pel tercer i quart lloc. Per la seva banda, el tercer i quart classificat de cada grup jugaran la fase de consolació.

El coordinador de la secció ha subratllat que el cartell compta amb la presència dels equips catalans més destacats en matèria de futbol formatiu com són el Barça, l’Espanyol, la Damm i el Cornellà. “La novetat d’enguany és el Reus, un club històric que, tradicionalment, compta amb bons equips de futbol base”. Ibarra ha recordat que l’accés als partits del torneig és gratuït, ja que la voluntat del club és “obrir-lo a tothom”.

 

+ CALENDARI ÍNTEGRE DEL TORNEIG

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).