Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Balanç de gestió 2016-2021

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Comunicat de balanç de gestió 2016-2021

 

Benvolguts socis, benvolgudes sòcies,

 

Ens adrecem a tots vosaltres per informar-vos que, en la reunió de la Junta Directiva del dia 18 de febrer, vam decidir per unanimitat la CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS a la Presidència i Junta Directiva.

Com a conseqüència de la nostra dedicació al Club de més de 5 anys, de la intensitat que hi hem posat, del desgast i esgotament en la gestió de la pandèmia i amb els objectius establerts en el nostre programa electoral assolits a nivell econòmic, social, esportiu, de manteniment i noves infraestructures, és lògic que donéssim per acabat el nostre període de gestió per prioritzar la nostra vida personal i familiar i proposéssim a les sòcies i socis obrir un procés electoral per a la presentació de projectes per liderar el CN Terrassa amb un nou equip 2021-2027.

Creiem sincerament que ara era el moment adequat per poder fer front a les decisions que calgui prendre per seguir sent un Club amb objectius ambiciosos, que estigui preparat per al futur, per ser forts i competents en el present i estar preparats amb il·lusió i projectes potents que garanteixin el futur.

 

Un cop dit això, volem fer algunes consideracions:

 

1.- En primer lloc, agrair la confiança que vam rebre de les sòcies i socis del Club en l’anterior procés electoral, culminat amb la votació del dia 9 de gener de 2016.

2.- En base a aquesta confiança majoritària i responsabilitat assumida, estem convençuts que hem dotat al Club d’una etapa d’estabilitat, progrés i projecció externa en tots els àmbits: esportiu, social, econòmic i infraestructures.

3.- Com no pot ser d’altra manera, aquesta etapa s’ha portat a terme amb encerts i errors, amb compromís de servei públic, rigor, honestedat, responsabilitat i sempre en forma de voluntariat i sense rebre cap tipus de contraprestació econòmica pel desenvolupament del càrrec, tal com consta en totes les auditories realitzades.

4.- En l’àmbit econòmic, s’ha assolit en aquests darrers 5 anys un balanç positiu en el compte de resultats de cada exercici i també hem pogut reduir (1 milió d’€) el deute a llarg termini que es va generar per les obres del Pla Director de l’any 2005 amb una inversió superior als 9M€ a retornar fins l’any 2038. Per tant, hem fet compatible les noves inversions (3,5M€) amb la reducció del deute a llarg termini i els tancaments dels exercicis anuals,  amb un increment de 500.000€ de recursos propis.

5.- Ens hem implicat a fons. La nostra presència al Club ha estat diària i amb una capacitat de treball i dedicació de moltes persones a nivell social, econòmic, esportiu i de millora del manteniment i les infraestructures.

6.- El salt qualitatiu dels darrers anys en els apartats social, d’atenció al soci, esportiu a tots nivells, des de l’esport per a tothom fins a l’esport d’alta competició, com també en el manteniment i millora de les instal·lacions, és evident i així hauria de seguir en el futur.

7.- Manifestar novament el nostre agraïment a les sòcies i socis que, malgrat les dificultats, amb la seva voluntat de donar suport a la viabilitat del Club, han apostat per mantenir-se sòcies i socis. Gràcies i molta salut per a tothom.

8.- Gràcies als treballadors i al Comitè d’Empresa que, en aquests moments de dificultat, han fet possible que, amb diàleg constructiu, s’arribés a acords també en aquesta direcció.

9.- Gràcies a les administracions públiques (Ajuntament, Diputació i Generalitat) i també a les federacions catalanes, especialment a la Federació Catalana de Natació i a la Federació Espanyola de Natació, per haver-nos donat ànims, suport i la possibilitat d’arribar a acords en matèria esportiva.

10.- Finalment, desitgem de tot cor que la nova etapa en la gestió del Club per al període 2021-2027, amb l’equip encapçalat per Juan Herrera Granados, sigui del tot positiva. Ganes, empenta i coneixement no els faltaran. Que tinguin la possibilitat de superar la pandèmia i les seves conseqüències sanitàries, socials i econòmiques.

En definitiva, suport, sort i encert.  

Gràcies a tothom per fer possible que el Club Natació Terrassa sigui cada dia millor i gràcies i desitjos del màxim encert al nou equip directiu per afrontar aquest repte.

SALUT PER A TOTHOM !!

 

President i Junta Directiva (període 2016-2021)

CLUB NATACIÓ TERRASSA

 

Terrassa, 25 de maig de 2021

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.