Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris

 

Dia: DIJOUS, 16 DE DESEMBRE DE 2021
Hora: 18.00 H
Lloc: SALA DE L’ANTIC BAR – CLUB NATACIÓ TERRASSA

 

 

ORDRE DEL DIA

 

 

1.- Obertura de l’Assemblea per la presidència.
2.- Procediment de votacions i nomenament de 2 interventors.
3.- Aprovació, si s’escau, de l’Acta de la reunió anterior.
4.- Presentació i aprovació, si s’escau, de la relació de socis honoraris i de mèrit.
5.- Presentació i aprovació, si s’escau, de la memòria de les activitats 2020-2021.
6.- Presentació i aprovació, si s’escau, de la liquidació de l’exercici econòmic 2020-2021 i l’informe dels auditors.
7.- Designació i aprovació, si s’escau, dels auditors per a l’exercici 2021-2022.
8.- Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost per a la temporada 2021-2022.
9.- Prendre en consideració i aprovació, si s’escau, dels projectes i propostes de la Junta Directiva.
10.- Informe anual de les incidències disciplinàries.
11.- Proposta i aprovació, si s’escau, d’algunes modificacions del Reglament de Règim Intern.
12.- Propostes dels socis*.
13.- Precs i preguntes.

 

* Les propostes de socis/es seran admeses sempre que tinguin com a mínim el suport del 5% dels socis/es del Club, s’hauran de formular per escrit, anar signades pels sol·licitants degudament identificats/des i ser lliurades a la secretaria del Club amb 15 dies d’antelació, com a mínim, a la data assenyalada per a la celebració de l’Assemblea.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).