Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Arrenca la recta final per a l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip femení del Club Natació Terrassa torna a la competició. Les noies del sènior femení viatjaran demà dissabte 29 d’abril a les instal·lacions del CN Catalunya per disputar, a les 10h, el partit corresponent a 21a jornada de la lliga Divisió D’honor femení.

Després d’un mes sense jugar, l’equip dirigit per Xavi Pérez, arrenca la recta final de la competició com a 5e classificades definitives en la lliga. Tot i això, Pérez declara estar molt satisfet amb la temporada que ha realitzat l’equip. “Estem molt satisfets amb la temporada que hem fet. Crec que hem assentat una bona base de futur”.

Pérez, lamenta, per contra, que amb l’aturada de seleccions, on fins a cinc jugadores del CN Terrassa van estar convocades per les seves respectives seleccions, l’equip desconnecta de coses ja assolides al llarg de la temporada i que ‘cal recuperar el sistema de joc propi’.

Tanmateix, el tècnic egarenc s’espera un bon partit, amb més igualtat entre els dos equips, que en el partit d’anada. “El Catalunya a casa està sent més competitiu i amb resultats més igualats últimament. Tot i això, anem per la victòria”

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.