Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Aroa Espinosa, vuitena en la 94a Travessia Nedant al Port de Barcelona – LEN Open Water Cup Leg 6

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aroa Espinosa, vuitena en la 94a Travessia Nedant al Port de Barcelona – LEN Open Water Cup Leg 6

 

Aroa Espinosa va classificar-se en una meritòria vuitena posició en la 94a Travessia Nedant al Port de Barcelona – LEN Open Water Cup Leg 6 que va celebrar-se dissabte. Espinosa va competir com a membre de la selecció catalana d’aigües obertes que va afrontar la prova de 5 quilòmetres.

La nedadora egarenca va aturar el crono en 1h06’52” en una cursa que va dominar Aida Bertran (CE Mediterrani), guanyadora amb 57’57”, per davant de Jessica Rodríguez (CN Igualada), segona amb 58’35”, i de Maria Huertas (FCN), tercera amb 58’38”.

 

Mario Guillén, onzè en categoria masculina i victòria en la prova adaptada

 

El club va comptar amb tres representants més en aquesta competició. Mario Guillén va ser onzè en la prova masculina de 5 quilòmetres amb un registre de 58’26”. Al seu torn, Enrique Lupiáñez i Pau González van brillar en la prova de 400 metres de natació adaptada en finalitzar primer i segon amb unes marques respectives de 7’47” i 7’56”.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).