Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Aroa Espinosa, vuitena en la 94a Travessia Nedant al Port de Barcelona – LEN Open Water Cup Leg 6

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aroa Espinosa, vuitena en la 94a Travessia Nedant al Port de Barcelona – LEN Open Water Cup Leg 6

 

Aroa Espinosa va classificar-se en una meritòria vuitena posició en la 94a Travessia Nedant al Port de Barcelona – LEN Open Water Cup Leg 6 que va celebrar-se dissabte. Espinosa va competir com a membre de la selecció catalana d’aigües obertes que va afrontar la prova de 5 quilòmetres.

La nedadora egarenca va aturar el crono en 1h06’52” en una cursa que va dominar Aida Bertran (CE Mediterrani), guanyadora amb 57’57”, per davant de Jessica Rodríguez (CN Igualada), segona amb 58’35”, i de Maria Huertas (FCN), tercera amb 58’38”.

 

Mario Guillén, onzè en categoria masculina i victòria en la prova adaptada

 

El club va comptar amb tres representants més en aquesta competició. Mario Guillén va ser onzè en la prova masculina de 5 quilòmetres amb un registre de 58’26”. Al seu torn, Enrique Lupiáñez i Pau González van brillar en la prova de 400 metres de natació adaptada en finalitzar primer i segon amb unes marques respectives de 7’47” i 7’56”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.