Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Aroa Espinosa, convocada amb la selecció catalana d’aigües obertes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aroa Espinosa, convocada amb la selecció catalana d’aigües obertes

 

 

La nedadora Aroa Espinosa ha estat convocada per la Federació Catalana de Natació (FCN) per participar en la 94a Travessia Nedant al Port de Barcelona – LEN Open Water Cup Leg 6 que se celebrarà el dissabte 24 de setembre.

Espinosa forma part de la selecció catalana d’aigües obertes que disputarà la prova de 5 quilòmetres, juntament amb Júlia Coll (CN Olot), Daniela Bravo (CN Sabadell), Maria Huertas (CN Tàrraco), Àlex Jiménez (CN Caldes) i Eric Casals (CN Vic ETB).

Així mateix, la FCN ha convocat cinc nedadors per disputar la prova de 10 quilòmetres. Els escollits són Carlos Ortiz i Manuel Lires (CN Barcelona) en l’apartat masculí i Clàudia Giralt (CN Mataró), Laura Rodríguez (CN Barcelona) i Abril Rius (CN Tàrraco) en categoria femenina.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.