Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Armariets per guardar objectes personals

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Armariets per guardar objectes personals

 

 

Us comuniquem que ja teniu a la vostra disposició armariets per guardar objectes personals als passadissos dels vestidors masculins i dels vestidors femenins, dotats amb càmeres de videovigilància.

Som conscients que, sovint, veniu a practicar esport directament de la feina i que porteu amb vosaltres objectes que no estan vinculats directament amb l’activitat al club. Per evitar situacions desagradables, us recomanem que intenteu, sempre que pugueu, accedir a les instal·lacions només amb el material necessari per practicar esport. En aquest sentit, us volem recordar que el club no es fa responsable dels objectes dipositats a l’interior de l’armariet en cas de furt o robatori.

Aprofitem també per recomanar-vos que utilitzeu cadenats d’una certa qualitat per tancar els armariets amb les vostres pertinences.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i la vostra fidelitat!

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.