Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Marnaton de Barcelona

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Anna Serra, sisena en la VIII Copa Marnaton eDreams de Barcelona de natació en aigües obertes

 

La nedadora Anna Serra va classificar-se en sisè lloc en la distància de 3 quilòmetres de la primera prova de la VIII Copa Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat a Barcelona. La Copa Marnaton consta de quatre proves més, que tindran lloc a Formentera (18 de maig), Begur (9 de juny), Sant Feliu de Guíxols (29 de juny) i Cadaqués (14 de setembre).

Serra va aturar el crono en 45’04”, en una prova que va dominar Carla Ramos, guanyadora amb 37’11”. La marca assolida per Serra li va proporcionar la tercera posició en la categoria +18. El club va comptar amb una segona representant en aquesta cursa, Natàlia Bañó, que va ocupar el vuitè lloc amb un registre de 47’05”, temps que la va situar cinquena en la categoria +18.

Així mateix, en la prova de 5 quilòmetres, Mario Guillén va obtenir la vuitena plaça amb una marca d’1h00’00”, crono que li va atorgar el segon lloc en la categoria +30.

Anna Serra, Natalia Bañó i Mario Guillén van prendre part també en la prova de relleus 4×500, juntament amb Sergio Soto. El quartet va ocupar la tercera plaça en categoria mixta amb un temps de 28’49”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).