Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Anna Serra guanya la Marnaton eDreams de Formentera

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Anna Serra guanya la Marnaton eDreams de Formentera de natació en aigües obertes

 

 

La nedadora Anna Serra va vèncer en la distància de 8 quilòmetres en la Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat a Formentera.

Serra va aturar el crono en 2h10’57”, tot superant Núria Soriano (CN Barcelona), segona amb 2h18’10”, i Lourdes Alsina (CE Marnaton), tercera amb 2h18’28”.

 

Mario Guillén, tercer en categoria masculina

 

El club va aconseguir un segon podi en aquesta competició de la mà de Mario Guillén, que va ser tercer en l’apartat masculí també en la prova de 8 quilòmetres. L’egarenc va establir un temps d’1h56’01”, ex aequo amb Jordi Díaz, del CE Marnaton. Rafa Cabanillas (CE Marnaton) va adjudicar-se el triomf amb una marca d’1h34’57”, per davant de Guille Matas, segon amb 1h51’47”.

El tercer representant del club a la prova balear va ser Josep Llàtzer Pérez, que va finalitzar 22è amb 2h13’51”, registre que li va proporcionar la cinquena posició en la categoria +40.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.