Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Ampliem el pàrquing de bicis i patinets

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ampliem el pàrquing de bicis i patinets

El Club Natació Terrassa aposta decididament per la mobilitat sostenible. En aquest sentit, us comuniquem que iniciarem les obres d’ampliació del pàrquing de bicis i patinets, una actuació que pretén incentivar l’ús de mitjans de transport nets en els teus desplaçaments cap al club. La instal·lació estarà a la vostra disposició el 10 de gener.

L’espai d’aparcament es triplicarà. S’incrementarà en 30 metres, de manera que passarà dels 15 actuals als 45. Quant al nombre de places disponibles, el creixement també serà notable. Hores d’ara, la capacitat és de 15 patinets i 30 bicis. Amb l’ampliació, aquestes xifres s’incrementaran fins als 40 patinets i al centenar de bicis.

L’accés al pàrquing es durà a terme per la mateixa porta que ara mitjançant la targeta de proximitat.

 

Nou funcionament del pàrquing de cotxes

 

En consonància amb la nostra política de promoció dels mitjans de transport sostenibles, a partir del dilluns 22 de novembre, canviarem el funcionament del pàrquing de cotxes. La durada màxima d’estacionament gratuït del vehicle serà de 2h30’ al dia. Transcorregut aquest temps, caldrà pagar 0,0324 euros per minut.

El pagament s’haurà d’efectuar a través de la targeta moneder, de manera que és imprescindible que tingui saldo per accedir al pàrquing, ja que se’n descomptarà l’import corresponent en sortir.

Us recordem que l’entrada es troba al carrer Jocs Olímpics i que cal utilitzar la mateixa targeta de proximitat per accedir i per sortir. Les barreres d’accés funcionen cada dia en horari del club. Fora d’aquest horari, no funcionaran pel fet d’estar connectades informàticament amb la resta d’accessos del club. Així doncs, l’espai està disponible en aquests horaris:

-De dilluns a divendres. De 6.00 a 23.00h.

-Dissabtes.  De 7.00 a 21.30h.

-Diumenges i festius. De 8.00 a 15.00h.

 

+ COM CARREGAR LA TARGETA MONEDER

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.