Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Álex Navarro i Albert Vaghi, campions de Catalunya de Frontennis de Pilota Lenta de Primera Categoria

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Álex Navarro i Albert Vaghi, campions de Catalunya de Frontennis de Pilota Lenta de Primera Categoria

 

 

 

La parella del Club Natació Terrassa formada per Álex Navarro i Albert Vaghi va proclamar-se diumenge campiona de Catalunya de Frontennis de Pilota Lenta de Primera Categoria en la sessió de finals disputada al Centre Esportiu Municipal de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Navarro i Vaghi van batre en la gran final el trio integrat per Roger Guido, Edgar Pardo i Richard Náquera, del Club Frontennis Cerdanyola, per 2 sets a 0 (15-5 i 15-6). La parella egarenca va quallar un partit molt complet i va dominar el matx des del principi. A les semifinals, jugades dissabte, Navarro i Vaghi van eliminar una altra parella del Club Frontennis Cerdanyola, Raúl Guarachi i Guido Alegre, per 2 sets a 0.

 

Finalistes en Tercera Categoria

 

El club va classificar una altra dupla per a la final, en aquest cas, de Tercera Categoria. Víctor González i Joan Grau van caure contra Marc Torné i Albert Sort, del Viladecavalls, en un partit molt ajustat que es va resoldre en dos sets (13-12 i 13-11). González i Grau havien obtingut el passi a la gran final després de batre Víctor Herranz i Iker Guzmán, del Club Frontennis Cerdanyola, en semifinals per 2 sets a 1.

Finalment, cal esmentar que Víctor Modenes i Dani López van assolir la tercera posició després de ser derrotats en semifinals per Jonathan Alonso i Raúl González, del Club Frontennis Abrera, per 2 sets a 1.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.