Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Aleix Bou, subcampió d’Europa cadet de patinatge artístic!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou, subcampió d’Europa cadet de patinatge artístic en la modalitat de lliure

 

 

El patinador Aleix Bou va penjar-se la medalla de plata en categoria cadet en el Campionat d’Europa que s’està celebrant a Harsefeld (Alemanya). Aquest èxit culmina la temporada excel·lent que ha quallat l’egarenc, que va proclamar-se campió de Catalunya i que va aconseguir la medalla de bronze al Campionat d’Espanya.

Bou va finalitzar el disc curt en primera posició en un intens frec a frec amb els italians Alex Chimetto i Matteo Sacchetti. Sota els sons de Fever, de Michael Buble, el patinador local va signar un programa brillant, molt net i visual. Va executar el combinat doble axel, ripper, doble ripper i doble metz, de gran dificultat, a la perfecció. Va excel·lir igualment en altres elements com el doble axel, les piruetes combinades amb quatre canvis, el doble lutz i la línia de passos. Aquesta actuació li va concedir el liderat provisional amb 46,79 punts, per davant de Chimetto, segon amb 45,50, i de Sacchetti, tercer amb 45,31.

En el sempre decisiu disc llarg, Bou no va poder mantenir la diferència mínima que el separava de Chimetto tot i que, novament, va quallar un programa esplèndid sota els sons de la banda sonora de la sèrie Peaky Blinders. El fet que l’italià inclogués més triples a la seva coreografia li va permetre capgirar la classificació. El patinador del CN Terrassa va mostrar la seva millor versió, es va créixer durant la competició. Va executar el combinat doble axel, ripper, doble ripper i el triple salchow, al qual li va mancar una mica de rotació. El disc va incloure també el doble axel, el doble lutz, el doble metz i el doble ripper, així com piruetes combinades de cinc canvis. La coreografia li va proporcionar 69,83 punts. Chimetto, però, en va sumar 73,34, xifra que li va proporcionar el títol amb un total de 118,84 punts. Bou va penjar-se la medalla de plata amb 116,62, mentre que el gallec Lucas Yáñez va completar el podi amb 107,70.

 

Bronze en la modalitat de parelles

 

Bou va sumar una segona medalla en aquest campionat en aconseguir el bronze en la modalitat de parelles cadet, acompanyat de Mireia Martínez en representació del CPA Arenys de Munt. Van sumar 75,48 punts, només superats per dues parelles italianes, els campions Jacopo Campoli i Margherita Zanni i els medallistes de plata Riccardo Bonotto i Vittoria Saccon.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.