Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Aleix Bou obté una brillant segona posició…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou obté una brillant segona posició en categoria cadet en la Copa Alemanya de patinatge

Laia Bou, dotzena en categoria júnior en figures obligatòries

 

El patinador cadet Aleix Bou va classificar-se en una magnífica segona plaça en modalitat de lliure en la Copa Alemanya que va tenir lloc a Friburg el cap de setmana passat. Aquesta prestigiosa competició internacional va aplegar més de 200 patinadors de les categories sènior, júnior, juvenil i cadet de vint-i-dos països d’arreu del món.

L’egarenc va signar una actuació esplèndida en un campionat que es va desenvolupar segons els nous criteris de puntuació que es volen implantar de cara a la temporada que ve i que volen assimilar el patinatge sobre rodes amb el patinatge sobre gel. Bou, que excel·leix en l’aspecte artístic, va veure’s afavorit per aquest sistema. Sota els sons de la cançó Fever de Michael Buble, el patinador del CN Terrassa va quallar un disc curt molt encertat, en el qual va encadenar una suma d’elements ben executats que el van situar en la segona posició.

Bou va refermar el segon lloc en el programa llarg, desenvolupat amb la cançó Transcendence de Lindsey Stirling. Novament, va completar una actuació molt convincent, en la qual va executar amb brillantor un doble axel, el combinat doble lutz, doble metz i doble ripper i el doble ripper. L’egarenc va protagonitzar piruetes combinades de mèrit i va patinar amb velocitat. Va sumar un total de 91,96 punts, només per darrere de l’italià Edoardo Parasi, campió amb 101,38. El també català Biel Jané va completar el podi amb 77,34.

Quart en figures obligatòries

El patinador local va competir també en la modalitat de figures obligatòries, en la qual va ocupar la quarta plaça final. Bou va anar de menys a més. Va executar correctament el canvi doble tres interior enrere i el bracket exterior endavant i va sobresortir en la interpretació de la tercera i quarta figura, el canvi bucle exterior endavant i el rocking interior endavant, respectivament. Va totalitzar 127,6 punts, a poc més de cinc del tercer classificat, l’alemany Maximilian Konstanty (132,9). L’or i la plata van correspondre als italians Alessandro Trisciani i Matteo Sacchetti.

Laia Bou, dotzena en figures obligatòries júnior

L’altra representant del CN Terrassa en aquesta prestigiosa competició internacional va ser Laia Bou, germana gran d’Aleix, que va assolir el dotzè lloc en categoria júnior en la modalitat de figures obligatòries. La patinadora terrassenca va millorar progressivament la seva actuació. Després d’executar correctament la primera figura, va mostrar-se més encertada en la segona i la tercera. Bou va acabar sumant 104 punts en una classificació que va liderar l’alemanya Alina de Silva amb 114,9.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.