Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Aleix Bou guanya la primera semifinal de la Copa del Món de patinatge artístic en categoria júnior

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou guanya la primera semifinal de la Copa del Món de patinatge artístic en categoria júnior

 

 

El patinador Aleix Bou va vèncer la primera semifinal  de la Copa del Món de patinatge artístic en categoria júnior que va celebrar-se a Trieste (Itàlia) del 16 al 22 de maig. Aquesta nova competició contempla la disputa de tres semifinals. La segona tindrà lloc a Paredes (Portugal) del 31 de maig al 5 de juny, mentre que la tercera es desenvoluparà a Asunción (Paraguai) i aplegarà només participants sud-americans. Els deu millors de les tres semifinals accediran a la final de la competició, que se celebrarà a Gottingen (Alemanya) del 8 al 13 d’agost. L’excel·lent actuació de l’egarenc el classifica virtualment per a aquesta cita.

Després de finalitzar segon en el programa curt, Bou va millorar les seves prestacions en el programa llarg. El patinador local va encapçalar la classificació final amb 190,22 punts, tot superant el també català Arnau Pérez, que en va totalitzar 179,03. La tercera plaça va correspondre a l’italià Alex Chimetto.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.