Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Aleix Bou, campió de la Copa…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou, campió de la Copa d’Europa Cadet de patinatge artístic

 

El patinador del CN Terrassa Aleix Bou va proclamar-se campió en categoria cadet de la Copa d’Europa de patinatge artístic que va disputar-se al Pabellón Juan Gómez “Juanito” de Fuengirola (Màlaga) sota l’organització del CP El Tejar.

Bou va executar un disc curt prou correcte. Va protagonitzar bones piruetes i línies de passos i va excel·lir coreogràficament. No obstant, una errada en el combinat i un doble axel amb certa manca de rotació el van situar en la tercera posició amb 69,1 punts, per darrere del també català Biel Jané, que en va sumar 76,2, i de l’italià Kevin Bovara, segon amb 74,8.

El patinador egarenc va capgirar la classificació en el programa llarg. Va remuntar gràcies a un disc pràcticament rodó. Va executar de forma completa el doble axel i va clavar combinats de molta dificultat com ara el doble ripper, turen, doble flip i el doble lux, doble metz, ripper i doble ripper. A més, Bou va brillar en les piruetes de tres i de cinc canvis de classe A, les de màxima dificultat. L’excel·lència del terrassenc, combinada amb petites errades dels seus contrincants, el van conduir a la primera plaça amb un total de 312,7 punts. Bovara va penjar-se la plata amb 308,5, mentre que Jané va obtenir el bronze amb 300,3 punts.

Cal remarcar que és el segon èxit internacional d’Aleix Bou aquesta temporada. El mes de setembre passat va aconseguir la medalla de plata en categoria cadet en la modalitat per parelles en el Campionat d’Europa que va tenir lloc a la illa de Sao Miguel, a Les Açores (Portugal). Bou va patinar representant el CP Arenys de Munt juntament amb Mireia Martínez.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).