Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Alberto Lozano, convocat per a la prova de la Copa del Món FINA de Berlín

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Alberto Lozano, convocat per a la prova de la Copa del Món FINA de Berlín

 

 

 

El nedador Alberto Lozano ha estat convocat per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar en la prova de la Copa del Món FINA que se celebrarà a Berlín del 21 al 23 d’octubre.

Lozano disputarà un total de quatre proves a la capital alemanya. Debutarà divendres 21 en els 50 m lliures i en els 100 m papallona. L’endemà dissabte afrontarà els 100 m lliures i clourà la seva participació diumenge en els 50 m papallona.

 

Catorze nedadors

 

La llista elaborada per la RFEN està formada per sis nedadors i vuit nedadores. Al marge de Lozano, integren l’equip masculí Manuel Martos i Sergio de Celis (CN Sabadell), Marcos Martín i Miguel Martínez (Real Canoe NC) i Arbidel González (CN Barcelona). Així mateix, l’equip femení està format per Paula Otero (CN Arteixo), Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), Ainhoa Campadabal i Emma Carrasco (CN Sant Andreu), Alba Herrero (CN Tenis Elche), Paula Juste (CN Lleida), Ángela Martínez (KZM Swimming Team) i Alba Vázquez (CN Churriana).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.